Manden en bedden

Manden en bedden

Uniek, cool, prachtig meubilair voor huisdieren: katten en honden. Vind hier honden- en kattenbedden, manden, trendy krabtorens en kattenbomen.


Weergegeven:
Sorteren op:

Katten hondenmand CHESSMATE 50X40X19 cm

Kleurrijke, comfortabele en duurzame mand 'Chessmate' voor katten en  honden.  De mand is gemaakt van rode suedine en  heeft een  kussen van hoge kwaliteit gebreide  stof in de kleuren rood, grijs en zwart.De kussen is uitneembaar.  De hoes  kan gewassen worden op 30 C in de wasmachine. De mand is gemaakt in 2 maten: Maat : 50X40X19 cm.                    ..

€84,70 Excl. BTW: €70,00

Kattenmand VANILLA 50 X 47 X 32 cm

Prachtige, comfortabele en duurzame mand  'VANILLA' voor katten en kleine honden. De mand is gemaakt van zachte mooie materialen: zachte pluche  ( vanilla, mokka kleur)  en imitatie bont (donker bruin).De mand kan ook gebruikt worden als slaapzak, schuilplaats of holletje voor katten, kittens en kleine honden en is flexibel van vorm.De mand is binnenstebuiten te keren: een zijde van de mand is licht bruin en de andere is donker bruin. Dus u kunt de mand licht bruin of donker bruin maken. De mand kan gewassen worden op 30 C in de wasmachine. U kunt VANILLA laag of hoog maken. De mand is zeer makkelijk om te onderhouden: kattenharen of hondenharen plakken niet, u kunt de mand gewoon buiten uitkloppen of met de stofzuiger schoonzuigen.Afmetingen: 50x47x32 cm...

€72,60 Excl. BTW: €60,00

Kattenmand CLOUD licht blauw 45X45X25 CM

Prachtige, zachte, comfortabele  mand 'CLOUD' licht blauw - off-wit voor katten en kleine honden.  De kattenmand is gemaakt van zachte materialen en is  uitgevoerd in  zachte teddy fleece stof in de kleuren licht blauw en natuurlijk wit (off-white).De mand is binnenstebuiten te keren: een zijde van de mand  is blauw en de andere is wit. Dus u kunt de mand wit of blauw maken. Bij de mand wordt een leuke blauw-wit catnip kussentje  geleverd. Katten en kleine honden zijn dol op dit kussentje. De mand  kan gewassen worden op 30 a 40 C in de wasmachine.  Afmetingen: 45x45x25 cm. Kleur: blauw, off-wit (natuurlijk wit)..

€60,50 Excl. BTW: €50,00

Kattenmand CLOUD donker blauw 45X45X25 CM

Prachtige, zachte, comfortabele  mand 'CLOUD' blauw - off-wit voor katten en kleine honden.  De kattenmand is gemaakt van zachte materialen en is  uitgevoerd in  zachte teddy fleece stof in de kleuren blauw en natuurlijk wit (off-white).De mand is binnenstebuiten te keren: een zijde van de mand  is blauw en de andere is wit. Dus u kunt de mand wit of blauw maken. Bij de mand wordt een leuke blauw-wit catnip kussentje  geleverd. Katten en kleine honden zijn dol op dit kussentje. De mand  kan gewassen worden op 30 a 40 C in de wasmachine.  Afmetingen: 45x45x25 cm. Kleur: blauw, off-wit (natuurlijk wit) ..

€60,50 Excl. BTW: €50,00

Kattenmand CUPCAKE 52X52X31 cm

Zeer aantrekkelijke moderne warme en duurzame mand 'Cupcake', geschikt voor katten en kleine honden.  De mand is gemaakt van zachte  materialen van hoge kwaliteit en is uitgevoerd in  zacht  imitatie bont  in de kleuren beige zand en grijze kleuren.Het kussen hoes is uitneembaar en kan vaker gewassen worden om de binnenzijde van de mand hygiënisch te houden. Het kussen is gevuld met eenden veren.De mand en het kussen kunnen   worden gewassen  op 30 C in de wasmachine of handmatig .L52xB52xH31 cmBinnen 38 cmKleur:grijs, beige..

€84,70 Excl. BTW: €70,00

Kattenmand HONEY 48X45X16X32 CM

Mooi ontworpen, warme en duurzame  mand-poef-sofa 'Honey', geschikt voor katten en kleine honden.De mand is gemaakt van zachte, dikke stoffen: zand kleur imitatiebont binnenkant  en buitenkant - zilver bruin meubelstof. De mand heeft een uitneembare kussen. Het kussen is gevuld met eendenveren, dus nooit zijn vorm verliest.De kussenhoes kan vaker gewassen worden. De mand en het kussen kunnen  gewassen worden op 30 C in de wasmachine of handmatig .W 48 - L 45 - H 16 xH 32cm Kleur: zand, zilver bruin ..

€84,70 Excl. BTW: €70,00

Kattenmand POLAR BEAR 50X47X32

Trendy, zachte, comfortabele  mand 'Polar Bear' licht bruin voor katten en kleine honden van Poezenrijk.  De kattenmand is gemaakt van zachte materialen en is  uitgevoerd in  zachte  pluche stof in de kleuren licht  beige en licht bruin.De mand is binnenstebuiten te keren: een zijde van de mand  is licht beige en de andere is licht bruin. Dus u kunt de mand bruin of beige maken. Bij de mand wordt een leuke beige-bruin catnip kussentje  geleverd. Katten en kleine honden zijn dol op dit kussentje. De mand  kan gewassen worden op 30 C in de wasmachine. De mand kan ook gebruikt worden als een slaapzak of holletje-huisje voor katten, kittens en kleine honden  en is flexibel en elastisch.Afmetingen: 50x48x32 cm. Kleur: licht bruin, wit..

€60,50 Excl. BTW: €50,00

Kattenmand POLAR HARE 50X48X25 cm

Prachtige, zachte, hoge,comfortabele en duurzame mand 'Polar Hare' (Poolhaas) voor katten en kleine honden.  De mand is gemaakt van zachte materialen en is  uitgevoerd in  zachte  pluche, teddy fleece stof in de kleuren wit en grijs.De mand is binnenstebuiten te keren: een zijde van de mand  is wit en de andere is grijs. Dus u kunt de mand grijs of wit maken. Bij de mand wordt een wit-grijs catnip kussentje met groene, witte, bruine, paarse of andere kleuren vilt balletjes geleverd. Katten en kleine honden zijn dol op dit kussentje. De mand  kan gewassen worden op 30 C in de wasmachine. De mand is flexibel en elastisch.Afmetingen: 45x45x25 cm. .Kleur: grijs, wit..

€60,50 Excl. BTW: €50,00

Kattenmand SOCKSY paars 52X48X32 cm

Ambachtelijke, mooie kattenmanden, poezenmanden van Poezenrijk voor katten,kittens!Prachtige en duurzame kattenmand 'Socksy' voor katten en kleine honden. De mand is gemaakt van zachte materialen en is  uitgevoerd in zachte gebreide stof in de kleuren paars, blauw , grijs (buitenkant) en beige wit nep bont (binnenkant). De mand is binnenstebuiten te keren: een zijde van de mand is beige wit (licht beige) en de andere is paars, grijs en blauw (strepen). Dus u kunt de mand gestreept of beige maken. De mand kan gewassen worden op 30 C in de wasmachine. De mand kan ook gebruikt worden als slaapzak of kattenholletje voor katten, kittens en kleine honden en is flexibel en elastisch.De mand is zeer makkelijk om te onderhouden: kattenharen of hondenharen plakken niet, u kunt de mand gewoon buiten uitkloppen of met de stofzuiger schoonzuigen.Afmetingen:Breed - 52x48 cm Hoog - 40 cm...

€84,70 Excl. BTW: €70,00

Poezenrijk kattenmand BIG BEAR 50x47x32 cm blauwe kussen

Zeer aantrekkelijke, warme en duurzame mand 'Big Bear', geschikt voor katten en kleine honden.  De mand is gemaakt van zachte  materialen van hoge kwaliteit en is uitgevoerd in  zacht  imitatie bont  in de kleuren zwart.Bij de mand wordt een blauw kussen geleverd. Dit kussen kan vaker gewassen worden om de binnenzijde van de mand hygiënisch te houden. Bovendien heeft de mand een stevige en uitneembare bodem van rubberschuim; de mand en het kussen kunnen zonder deze bodem van schuim gewassen worden op 30 C in de wasmachine of handmatig .L50xB47xH25 cmKleur: zwart, blauw ..

€84,70 Excl. BTW: €70,00

Poezenrijk kattenmand COCO 50X48X32 cm

 Prachtige, zachte, comfortabele mand 'Coco'  bruin grijs voor katten en kleine honden. De kattenmand is gemaakt van zachte, dikke materialen - grijze imitatie bont en fluweelachtige bruine stof.    De kattenmanden van Poezenrijk zijn ontworpen door onze ontwerpers en zijn helemaal origineel.  De mand kan gewassen worden op 30 C  of koud water in de wasmachine.  Afmetingen: 50x48x32 cm.Kleur: grijs, bruin ..

€84,70 Excl. BTW: €70,00

Poezenrijk kattenmand hondenmand BIG BEAR 50x47x32 cm roze

Zeer leuke, warme en comfortabele en duurzame mand 'Big Bear' voor katten en kleine honden.  De mand is gemaakt van zachte materialen van hoge kwaliteit en is uitgevoerd in mooi  imitatie bont stof in de kleuren zwart en roze.Bij de mand wordt een roze kussen geleverd. Dit kussen kan vaker gewassen worden om de mand hygiënisch te houden. Bovendien heeft de mand een stevige en uitneembare bodem van rubberschuim. Het kussen en de mand zonder deze bodem van rubberschuim kunnen gewassen worden op 30 C in de wasmachine of handmatig .Afmetingen: L50xB47xH25 cm.Kleur: zwart, roze ..

€84,70 Excl. BTW: €70,00

Poezenrijk kattenmand hondenmand De Vos in het Bos 62X37X27 CM

Mooie warme bed donut DE VOS IN HET BOS voor katten of kleine honden. Het bed is gemaakt van vos imitatiebont.   Het bed aan de binnenkant is gemaakt van groene dikke pluche. De groene kleur straalt de rust van het bos, zodat uw huisdier kan voelen als in de natuur.Bij de kattenmand is geleverd een ronde natuurlijke witte of grijze schapenvacht. De schapenvacht is zeer luchtig en zacht. U kunt het bed wassen op 30 graden Celsius of lagere temperaturen. U kunt de schapenvacht ook (handmatig) wassen.  Grootte: buiten 62 cmbinnen 37 cmhoog 27 cminside 37 cmhigh 27 cm..

€121,00 Excl. BTW: €100,00

Poezenrijk kattenmand hondenmand VIOLET 50X47X23 CM

Fraaie kattenmand - katten poef  'Violet' van Poezenrijk uit de collectie "Puur Natuur",  voor katten.  De mand - poef is gemaakt van mooie natuurlijke en synthetische materialen:  wollen stof (buitenkant) en zachte teddy (binnenkant) , 100 %  witte eendenveertjes (kussen)  en is uitgevoerd  in mooie paarse, licht roze en donker blauwe  kleuren.Het unieke design is ontworpen door onze eigen designers.De veren kussen eigenschappen: verliest geen volume en vormt zich goed naar lichaam van de kat. Dus uw kat zal gegarandeerd zalig en comfortabel slapen in deze mooie kattenmand.Kattenmand - poef  "Violet" is getest door verschillende katten en deze vinden de mand allen zeer bekoorlijk: het  ruikt lekker naar wol en de natuur en daarom  is de kattenmand - poef zo aantrekkelijk en ideaal voor moeilijke en schichtige beestjes, die wantrouwig staan tegenover een nieuwe kattenmand. Bovendien is deze mand - poef  zeer geschikt voor alle..

€84,70 Excl. BTW: €70,00

Poezenrijk kattenmand OWL 48x48x30 cm

Wollen kattenmand poef  'Uiltje'  uit de collectie "Puur Natuur", voor katten en kleine honden.  De mand - poef is gemaakt van mooie natuurlijke materialen: 100 % wollen stof (buitenkant) en 100% linnen (binnenkant) , 100 %  witte eendenveertjes (kussen), ronde echte schapenvacht  en is uitgevoerd  in rustige  kleuren.Deze mand is mooi in elk interieur. Het unieke design is ontworpen door onze eigen designers.De katten- en kleine hondenmand is geschikt voor alle 4 seizoenen om te gebruiken. In winter gebruik de schapenvacht. In zomer draai het kussen op de linnen kant: de linnen stof is erg cool en lekker op warme dagen. De andere kant van het kussen is gemaakt van grijze wollen stof en is warm, dus goed geschikt in de lente en herfst.Kattenmand - poef  "Uiltje" is getest door verschillende katten en deze vinden de mand allen zeer bekoorlijk: het  ruikt lekker naar wol en de natuur en daarom  is de kattenmand - poef zo aantrekkelij..

€114,95 Excl. BTW: €95,00

Poezenrijk kattenmand poef BEAUTY 45X45X30 CM

Mooie comfortabele en duurzame design kattenmand - katten poef  'Beauty' van Poezenrijk uit de collectie "Puur Natuur",  voor katten.  De mand - poef is gemaakt van mooie natuurlijke materialen: 100 % wollen stof (buitenkant) en 100% linnen (binnenkant) , 100 %  witte eendenveertjes (kussen), ronde echte schapenvacht  en is uitgevoerd  in rustige  kleuren.Deze mand is mooi in elk interieur. Het unieke design is ontworpen door onze eigen designers.Kattenmand - poef  "Beauty" is getest door verschillende katten en deze vinden de mand allen zeer bekoorlijk: het  ruikt lekker naar wol en de natuur en daarom  is de kattenmand - poef zo aantrekkelijk en ideaal voor moeilijke en schichtige beestjes, die wantrouwig staan tegenover een nieuwe kattenmand. Bovendien is deze mand - poef  zeer geschikt voor allergische katten. De hoes is uitneembaar en kan gewassen worden in de wasmachine op 30°C temp. Afmetingen: 45x45x30 cm.Kle..

€121,00 Excl. BTW: €100,00

Poezenrijk wool cat bed pouf Firebug 45X45X30 cm

Beautiful, comfortable and durable cat basket pouf 'Firebug' of Poezenrijk "Pure Nature" collection for cats.Designer pet bed FIREBUG for cats. The bed is made of beautiful brown with abstract lines material (wool, cotton and synthetic mix) on the outside and the faux dark brown fur on the inside part.  The cushion of the pouf is removable and made of cotton an filled with duck feathers. It doen't change shape and doesn't flaten after long use. Cats love natural materials.Inside the bed is the round natural white sheepskin rug. The sheepskin is very fluffy and soft.   The basket-pouf is made of beautiful natural and synthetic materials:  wool, duck feathers, cotton, faux fur fabric and comes in the tranquil brown and white colors.You can wash the bed at 30 Celsius or lower temperatures. You can wash the sheepskin too, the best gently  by hand.Natural sheepskin rugs are very easy to care and to clean, after washing they will look like new again.  If you use..

€121,00 Excl. BTW: €100,00